Over ons

Het team achter DesignPlanet heet je welkom op deze website. Ons team bestaat uit twee enthousiastelingen op het gebied van Photoshop. Doordat wij veel praktijk ervaring hebben in Photoshop, kunnen we jullie voorzien van goede en bruikbare tips. De projecten die je op deze website vind zijn onze eigen projecten. Wij hebben echter ook ervaring opgedaan in grotere projecten als Vakantiehuishurenonline.nl van Ziezo vakanties en het Droomvrouwen verleiden portaal. Op deze website gaan we echter puur in op onze eigen projecten. We zullen ons hier beneden wat uitgebreider voorstellen:

Naomi

Mijn naam is Naomi en ik ben al ruime tijd werkzaam als fotografe. Door mijn werk in de fotografie heb ik ook veel kennis opgedaan met Photoshop. Ik richt mij dan ook voornamelijk op het retoucheren van foto's, kortweg fotobewerking. Ik heb anderhalf jaar geleden nog een opfriscursus Photoshop gevolgd en ik werk bijna dagelijks met het programma. We kunnen dus stellen dat ik wel een ervaringsdeskundige ben.

Jeroen

Mijn naam is Jeroen en ik ben webdesigner van beroep. Ik doe dit parttime in loondienst bij een reclame agency en parttime werk ik vanuit mijn eigen bedrijfje. Het designen van websites doe ik eigenlijk altijd in Photoshop, dus ook ik ben ervaringsdeskundige. Ik heb veel les gehad in Photoshop, maar ik moet eerlijk toegeven dat de finetuning vooral plaatsvindt door middel van websites zoals deze. Praktische tips zijn bij Photoshop echt een must zodat je je designs kunt onderscheiden van de grote massa!

We hopen dat jullie dit een bruikbare en interessante website vinden. We zijn hard bezig om DesignPlanet helemaal op orde te krijgen. Voor tips, opmerkingen en vragen kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen via het contactformulier.